Fontos Információk

Szerződési feltételek

szerzozesi feltetelek

Tovább

1.Az orsiekszer.hu használata

1.1 Ez a menüpont tartalmazza a szerződési és szállítási feltételeket, az orsiekszer.hu oldalhoz. (Tárnok Orsolya egyéni vállalkozó, adószám.:68058917-1-27, nyilvántartási szám: 51160315 ) A szerződési és szállítási feltételek az oldalon való vásárlásra, megrendelésekre vonatkoznak. Ha vásárol, illetve rendel bármilyen terméket az oldalunkon, azzal Ön elfogadta az alább olvasható szerződési és szállítási feltételeket. A szerződési és szállítási feltételek nem sértik az Ön jogait. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a szerződési és szállítási feltételeket mielőtt megrendelné a terméke(ke)t, az orsiekszer.hu oldalon.

1.2 Az orsiekszer.hu oldalon időnként változhatnak a szerződési és szállítási feltételek, ezért kérjük, hogy minden vásárlás előtt olvassa el.

2. Szerzőfési és fizetési feltételek

2.1 Amikor elküldi megrendelését, a megrendeléskor megadott e-mail címére automatikus visszaigazolást kap a megrendelésről és a választott fizetési módról.

2.2 A megrendelés elküldése annyit jelent, hogy Ön kifejezte vásárlási szándékát az adott termék(ek)re. Amennyiben Ön a banki átutalást választotta, abban az esetben a pénz beérkezésekor visszaigazoljuk egy második e-mailben. Ez a második visszaigazolás véglegesíti a megrendelést és a szerződés ekkor lép érvénybe. Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk a megrendelést a Szerződési és Szállítási Feltételek 4. pontjában megtalálható okok alapján.

2.3 Ha Ön az Átvevőponton történő készpénzes fizetési módot választotta, abban az esetben az első e-mail véglegesíti a megrendelést és a szerződés ekkor lép érvénybe.

2.4 Az árak a weboldalon minden egyes terméknél megtalálhatók. Az árak Forintban (HUF) szerepelnek. A feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák az Áfa összegét.

2.5 Bár törekszünk arra, hogy az oldalon minden adat és ár helyes legyen, mégis előfordulhatnak hibás adatok. Ilyen esetben nem tudjuk rendelését befogadni, de e-mailben tájékoztatást adunk a termék helyes adatairól, áráról. Ön eldöntheti, hogy a helyes adatokkal, árakkal tartani vagy törölni kívánja-e megrendelését. Amennyiben a megrendelését törli, a már kifizetett vételárat és az esetleges szállítási költséget 14 napon belül visszautaljuk az Ön által használt kártyaszámlára.

3. Szállítás

3.1 A pontos szállítási díjak megtalálhatók az oldalon.

3.2 Az alapdíj Magyarország egész területére vonatkozik.

3.3 A megrendelt terméket az Ön által megadott címre postai úton küldjük. Fontos, hogy a cím pontos és helyes legyen. Kérjük, minden információt adjon meg ahhoz, hogy a szállító könnyen megtalálja a címzettet. A későbbiekben a címváltoztatás ugyan lehetséges, de előfordulhat, hogy további költséget von maga után.

3.4 Többféle termék egy megrendelésben történő vásárlása esetén, amennyiben a termékek szállítási határideje különbözik, szállítási határidőként a legkésőbbit kell érvényesnek tekinteni, mert a termékek egyszerre kerülnek kiszállításra.

3.5 Konkrét szállítási napot a megrendelés visszaigazolásakor nem áll módunkban megadni. A szállítások munkanapokon, reggel 8:00 óra és 17:00 óra között történnek.

3.6 A szállításra megjelölt napon Önnek vagy meghatalmazottjának a megadott szállítási címen kell tartózkodnia, hogy a terméket átvehesse.

3.7 A Kilencgolyó Kft. mindent elkövet azért, hogy a termék az oldalon jelzett határidőn belül kiszállításra kerüljön, de – rajtunk kívülálló okok miatt – a pontos szállítási határidő betartására garanciát nem vállalunk.

4. Lemondás és módosítás

4.1 A színek a monitor beállításainak függvényében eltérőek lehetnek. Az ebből adódó eltérésekért felelősséget nem vállalunk, és reklamációt sem fogadunk el.

4.2 A Kilencgolyó Kft. fenntartja a jogot arra, hogy felbontsa a szerződést, lemondja a megrendelést – akkor is, ha azt már visszaigazolta, – a következő esetekben

- ha egy vagy több megrendelt termék hibás árral volt feltüntetve gépelési hibából vagy más információs hibából adódóan. LEMONDÁSI NYILATKOZAT kitöltésével válik érvényessé a lemondás, amelyet köteles visszaküldeni részünkre. ( Lemondási nyilatkozat minta 7.pontban található )

4.3 Abban az esetben, ha részünkről kerül lemondásra a megrendelés (egyedi megrendelés esetén), e-mailben értesítjük arról. Természetesen, a számlájáról terhelt összeget visszautaljuk arra a számlára, ahonnan érkezett a befizetés vagy ha készpénzben történt a vásárlás akkor készpénzben fizetjük vissza a teljes összeget, amilyen gyorsan lehet, de legkésőbb a törlést követő 14 napig.

4.4 A megrendelés módosítására Önnek 3 naptári napon belül, írásban, e-mailben van lehetősége.

4.5 Az orsiekeszer.hu értesítő e-mail küld Önnek a módosítás elfogadásáról, a módosított szerződésről és az új kondíciókról (ár, szállítási díj, stb.). A módosítást Önnek joga van visszautasítani. Ebben az esetben az eredeti szerződés/megrendelés marad érvényben, bár a szállítás határideje módosulhat.

4.6 Ha a módosítás alapján fizetendő összeg magasabb, mint az eredeti vételár, akkor a módosított szerződés a különbözet kifizetése után válik érvényessé. Amennyiben a különbözet nem kerül megfizetésre, akkor az eredeti szerződés/megrendelés marad érvényben, bár a szállítás határideje módosulhat.

4.7 Ha a módosítás alapján fizetendő összeg alacsonyabb, mint az eredeti vételár, az ekszer-online.hu a különbözetet legkésőbb 30 napon belül visszautalja arra a számlára, melyről a fizetés érkezett.

5. Joghatály

5.1 A szerződési feltételek által nem szabályozott kérdésekben a hatályos jogszabályok az irányadók.

5.2 Vitás esetek rendezésére a felek kikötik a Pesti Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességét.

6. Panaszkezelési postacím

Tárnok Orsolya egyéni vállalkozó

8000 Székesfehérvár, Széchenyi utca 77.

7. Lemondási nyilatkozat minta letölthető ITT