Fontos Információk

Fizetés és szállítás

szállítás

Rendelésed alkalmával választhatsz banki átutalást postai vagy futárszolgálatos kézbesítéssel, illetve készpénzes fizetést személyes átvétellel.

Átutalás esetén a rendelés elküldése után a rendszer a fizetésről automatikus visszaigazoló levelet küld. Dönthetsz postai kézbesítés vagy futárszolgálat mellett. Az ajánlott belföldi postaköltséget, 650 Ft-ot a megrendelt ékszerek értékétől és súlyától függetlenül egységesen fizetheted, az esetleges különbözetet mi álljuk. Postai kézbesítés választásánál érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol a nap folyamán rendszerint tartózkodsz – például a munkahelyed címét. Így megúszhatod az utólagos sorbanállást a postán!

Külföldre való postázás esetén díjaink a mindenkori postai árszabás ajánlott díjainak áfával növelt összege szerint alakulnak. Az ajánlott kézbesítéshez a te érdekedben ragaszkodunk. Ha külföldre postázást vennél igénybe, kérjük, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen egyeztessünk a szállítás várható összegéről!

Futárszolgálat választása esetén az ország területére egységesen  1850 Ft-ért tudunk szállítani, a lehető legrövidebb határidővel. Futár igénybevétele esetén nem szükséges előre utalnod sem. A külföldi futárszolgálatot egyelőre nem tudjuk biztosítani, de a jövőben talán még erre is lesz lehetőség!

Ha a személyes átvétel mellett döntesz, azt Lacza Luca ruhaboltjában teheted meg, nyitvatartási időben bármikor:

Budapest V., Kossuth Lajos u. 2/A.

Nyitva tartás: H-P 11-19, Szo 10-14 óráig.